Deskundigen: zoeken wij altijd. Bijvoorbeeld voor een goed scherp artikel wat de ontwikkeling naar een stabiele populatie via anticonceptie en dus tegen de kogel zeker zal versnellen. Maar we hebben ook contact met mensen uit zeer uiteenlopende organisaties. Zij die ons van alles toefluisteren met informatie wat wij niet weten en als feiten kunnen inzetten. Dat zijn organisaties die te maken hebben met het Rewild-beleid. Bijvoorbeeld gebieden waar nu op de grote grazers geschoten wordt. Het verzoek tot anonimiteit wordt daarbij uiteraard ingewilligd. Het gaat ons om de informatie!  

FB Vrienden worden ? Door vrienden te worden via Facebook laat je zien dat je achter  het plan van de werkgroep staat. Verder hoef je niets te doen.

Vrijwilligers zoeken we altijd.  Voor bijvoorbeeld acties om druk uit te oefenen, omgeving informeren, verspreiden van petities, versterking bij belangrijke gemeente stemmingen, crowdfunding, of eigen plan dat kan eenmalig . Je kan ons suggesties mailen en dan wordt je plan besproken. We staan altijd open voor gemotiveerde ”out of the box” inzet. Zet je creativiteit maar in. 

Juristen zijn van harte welkom zodat wij juridische obstakels effectief uit de weg kunnen ruimen

Dierenartsen sluit u aan. Wij hebben jullie heel hard nodig. Om het anticonceptie idee voor in het ( semi ) wild levende dieren uit te dragen zoals runderen , paarden , herten. En eventueel betrokken te willen worden bij de uitvoering van zo’n project.

Neem contact op w.diervriendelijkpopulatiebeh@gmail.com

Alvast hartelijk dank ! IMG_2585.JPG