Wereldliteratuuronderzoek anticonceptie kwam uit : 5 maart 2020

Het woord van de Universiteit Utrecht tegenover het woord van Provincie Flevoland? Wat denkt u wie kan iets melden over of anticonceptie ingezet kan worden bij grote grazers? Is dat de hoogleraar met dertig jaar expertise ( universiteit Utrecht ) of is dat de schietgrage Provincie Flevoland die beweert dat anticonceptie niet gegeven kan worden ?

Ondanks dat anticonceptie al dertig jaar in het buitenland ingezet wordt bij paarden runderen en herten. Ondanks dat de professor die het onderzoek begeleid al dertig jaar anticonceptie geeft aan paarden. Ondanks de toezeggingen in de conclusie van het rapport, de brieven op deze website van de professors , de filmpjes , de toezegging in het tijdschrift Vetscience blijft tot op heden de provincie zeggen dat anticonceptie niet gegeven kan worden. Is er iets mis met onze rechtssysteem

https://www.uu.nl/achtergrond/wij-hebben-de-verantwoordelijkheid-om-te-zorgen-dat-deze-dieren-niet-verhongeren

Conclusie wereld literatuuronderzoek anticonceptie; kan gegeven worden aan herten, paarden en runderen in afgesloten parken, luister naar onze inspraken.

De avrechtse werking van afschot ” ebound effect ” https://www.all-creatures.org/articles/ar-compensatory.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s