Er zijn politieke partijen , organisaties ( jagers en hun tegenpartij de groepen die voor uithongeren zijn dat vinden ze ”natuurlijk ” achter hekken. En enkeling die onzin verkondigen over anticonceptie voor de grote grazers.

Het zijn deze 3 soorten die niet graag willen dat anticonceptie doorgaat voor de grote grazers. En daarom iets verkondigen wat niet op wetenschap gebaseerd is maar vaak uit emotie ( egoisme ) De verborgen agenda zit in eigen vertier ( jacht ) of in het geloof ( zevende dag adventist ofwel de natuur laten gaan ). De uitingen zijn niet mals vandaar dat de werkgroep de meest verwarrende op een rijtje zet.

1) Het werkt niet 2) Er zijn te veel dieren dus het werkt niet 3) De Professor zegt het kan niet 4) het is slecht voor de natuur 5) de wetenschap maakt alles kapot 6 ) het experiment moet stoppen 7) alleen jacht helpt 8) verbreden van de ruimtes is beter 9) niks doen is het beste en het meest natuurlijk. 10) Het gedrag van de grote grazers verandert. 11) Herten kan je niet schieten want die lopen weg. 12) Het is juridisch niet te doen. 14) Het middel is verboden. 15 ) SBB is geen dierenarts. 16) SBB is niet bevoegd, 17) het middel geeft bijwerkingen in gedrag

Het werkt in VS al 30 jaar bij grote grazers , Professor Tom stout zegt in het onderzoek, brieven naar de werkgroep en in meerder artikelen dat het werkt en gegeven kan worden. Niks doen leidt tot overpopulatie en dus uithongering ( wetenschap ) Het gedrag van de grote grazers zal niet anders zijn dan anders. Je kan er wel vanuit gaan dat als de samenstelling stabiel is er minder onderlinge vechtpartijen zijn. Dus wat eigenlijk in de natuur voorkomt is dan aan de orde. Er worden geen hormonen gegeven. Het in juridische termen een experiment genoemd. Het is een voorwaarde om een anticonceptie te mogen inzetten. Maar je kan het geen experiment framen want iets wat al 30 jaar in de VS wordt ingezet kan je lastig een experiment noemen. Dat het niet werkt op een grote groep grazers is logisch. Anticonceptie werkt bij een laatste Reset. Anticonceptie werkt ook zonder reset maar dan heb je wel een hele lange adem nodig. Het is natuurlijk pijnlijk de vraag te stellen aan een autoriteit op het gebied van anticonceptie … of anticonceptie werkt op een populatie van 1500 herten? Als dan de professor nee zegt alleen dat antwoord vergroten en daarmee zeggen dat het dus niet kan is puur misbruiken van wetenschappelijke uitingen. En maakt toekomstige samenwerking lastig. Er zijn tegenwoordig enorme geavanceerde apparaten om de prikpil te darten. Het is van ver verleden dat het lastig was. Het wordt graag als voornaamste rede ingezet. Juridisch is het mogelijk omdat anticonceptie al geregistreerd staat en gebruikt wordt in Roemenië ( binnen EU refererend naar de brief van de minister ) Bepaalde middelen bv is GnRH niet verboden want het wordt gebruikt in de intensieve veehouderij. Het wordt dus zelfs geconsumeerd. Staatsbosbeheer kan prima werken met anticonceptie maar dat moet altijd in toezicht van een dierenarts die is degenen die het middel begeleidt. Smoezen als wij zijn geen dierenarts gaan niet op . Smoezen dat ze niet kunnen darten gaat ook niet op want 250 herten doodschieten in 1 dag geschoten verraadt de inzet. Dat geeft het antwoord. Naast het feit dat anticonceptie vele malen goedkoper is. En dan de uitsmijter :

AFSCHOT WERKT AVERECHTS tot nu toe het beleid waar zelfs groepen die sturen naar niets doen uiteindelijk voor pleiten ” reactief beheer ” ( PvdD) .

Hoe kan pure onzin zo goed verspreiden ?

Nou dat komt omdat anticonceptie voor de grote grazers een taboe is. Daarbij heeft het ministerie er van alles aan gedaan dat tegen te werken van het ICMO tot het beleid 2018 staat 3 regeltjes dat anticonceptie niet mogelijk is. Terwijl er een enorme vooruitgang is en daarbij een literatuuronderzoek die een hele andere conclusie beslaat. De pers speelt een grote rol die nemen persberichten over van de overheid maar niet van de werkgroep. de broodnodige informatie blijft uit. Tegenwerking met machtsmisbruik zoals de PvdD en GroenLinks kunnen zomaar wat roepen en het wordt klakkeloos overgenomen en door de pers. Als wij aangeven dat de pers even naar de universiteit moet bellen blijft het gek genoeg stil. ( De Trouw en omroep Flevoland ) De jacht ( provincie ) en de niks doen groepen houden stijf de kaken op mekaar want anticonceptie dat blijkt te werken mag niet uitkomen! Er is namelijk een juridisch proces aan de gang en de rechter heeft aangegeven dat ze eruit moeten komen voor de rest van de tijd. En niet elk jaar weer een zaak kunnen aanspannen of het afschot of niks doen wordt.

We hebben de Partij voor de Dieren en GroenLinks die de toon uitmaken. Het is immers het onderwerp van die groepen de andere luisteren er naar. Eigenlijk zijn alle politieke partijen na 27 mei plots tegen anticonceptie vanwege verkeerde voorlichting van de Provinciale staten behalve de PVV .

We hebben de befaamde jachtgemeenschap die weer onder te verdelen is in groepen. Op twit wordt duidelijk dat de jachtvereniging hels is over de situatie van de Oostvaardersplassen tegenover Staatsbosbeheer die dezelfde jachtvergunning heeft dus lid is van dezelfde vereniging. Faunabeheer is zo een jachtgroep vanuit het ministerie. Deze tegenover Faunabescherming die tegen jacht is maar ook weer tegen anticonceptie. Stichting Edelhert is een jachtvereniging.

https://dewerkgroep.info/groepen-tegen-anticonceptie/