Noem dat maar toevallig. Allereerst werd het bezwaar meerdere malen genegeerd door de provincie Flevoland. Zie hoofdstuk bezwaar en de correspondentie met provincie Flevoland daarover. Totdat er een advocaat ging optreden voor Reerink, toen pas kreeg Reerink doorgang naar de hoorzitting. Nu werd in de zitting van de Raad van State 15.03.2023 door de Griffie van Provincie Flevoland gezegd dat er ‘geen herziening ‘ is ingeleverd en daarom Reerink niet ontvankelijk zou kunnen worden verklaard.

Maar Reerink heeft een herziening op meerdere manieren ingeleverd. Het beroepschrift was verstuurd en was niet aangekomen. Daarna via Zivver- e- email  is het nogmaals verstuurd naar de rechtbank. En voor de zekerheid is Reerink 26 februari ook nog persoonlijk naar Utrechtse rechtbank gegaan om het beroep plus de herziening in te brengen. Reerink heeft 26 mei 2023  ingesproken bij de Raad van State om te achterhalen of ze de herziening nu eindelijk al gevonden is (26 mei 2023 gefilmd) Maar zij krijgt tot op heden geen reactie. Het credo van Flevoland is ‘ Zand in de machine’ ( een rem op de waarheid die maar niet gezegd kan worden ) daarnaast vergunningen aanvragen en zeggen dat anticonceptie niet gegeven kan worden.

Foto Zivver

Omdat er geen reactie kam ben ik zelf maar naar Urecht gegaan en heb 26 februari alsog het beroepschrift ingeleverd

26 februari 2021 nog eens mijn beroepschrift inleveren bij de rechtbank Utrecht

Bij aankomst kreeg Reerink in haar beroepschrift een stempel als bewijs van aankomst door de rechtbank gedaan. Voor registratie van dat bewijs heeft Reerink daar weer een foto van gemaakt.