Jaren stilte rond anticonceptie. Een uitgebreide uitleg waarom de meest humane oplossing; anticonceptie voor grote grazers maar niet genoemd wordt in de pers. Welke politiek partijen houden dit tegen?  En waarom ? De meest diervriendelijke politieke partij blijkt een horror scenario voor de Oostvaardersplassen in de hand te werken. De openbrief hieronder is daarom Gestalt-voer voor de inlezer!

1* openbrief van de Werkgroep Diervriendelijk Populatiebeheer

Rol v/d pers. Deze open brief is geschreven door de denktank van de werkgroep. Ofwel de befaamde Commissie van Gezond Verstand. Deze open brief is een van de vele ingezonden brieven. Helaas heeft zowel de Trouw, Volkskrant, de NRC als het Parool en de Telegraaf nooit 1 ingezonden brief of artikel willen plaatsen. Conclusie de afgelopen tien jaar was er geen behoefte aan een gestalts, ander geluid en constructieve kritiek. Maar ons credo, als actiegroep,  is frappé frappé toujour frappé!

Haarlems Dagblad 5 januari 2019

https://www.uu.nl/in-de-media/afschot-herten-lost-niks-op

Op 11 juli 2018 heeft De Commissie Duurzaamheid Provincie Flevoland gekozen voor onderzoek naar anticonceptie bij de grote grazers. Maar om dat te doen heeft zij besloten als eerste 1100 herten te laten afschieten. De werkgroep besloot daarom om op 12 december 2018 een actie in te zetten. Zo kon de werkgroep via de media het publiek informeren met een tegengeluid ;  ”afschieten is een dom besluit wat averechts werkt”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s