Winner or loser of het Rijnlandmodel?

Beste lezer; over onze natuur in Nederland die is van ons voor ons en door ons. Frank Vera van Staatsbosbeheer wil de natuur zijn gang laten gaan maar dan verdwijnen er teveel dieren vanzelf door de hongerdood. Oosterbaan van Natuurbeheer regelt het evenwicht door afschot. Wij stellen voor dat we onze verantwoording nemen en de natuur evenwichtig houden door geboorteregeling. Het Rijnlandmodel ook geschikt maken voor dieren. Want het lot van de losers dat zouden we toch niemand toewensen? Nekschot en hongerdood moeten we willen uitbannen waar we dat kunnen. We willen zo graag het goede doen laten we dan ook hier beginnen.

Comite Rijnlandmodel voor wilde dieren.

De werkgroep.

To: lezers@trouw.nl
Subject: reactie op discussie over de natuur
Date: Mon, 13 Sep 2010 10:16:08 +0200

Niet gepubliceerd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s